Сајам локалних самоуправа у Београду

 

Министарство за људска и мањинска права, државну управу и локалну самоуправу, град Београд и Стална конференција градова и општина ове године организују Трећи сајам локалне самоуправе, који ће бити одржан од 9. до 11. новембра 2011. године, у Хали 5 Београдског сајма.

Као и претходне године, Сајам представља одличну прилику за представљање активности локалних самоуправа у Републици Србији домаћим и иностраним компанијама - потенцијалним инвеститорима, као и донаторским организацијама и другим гостима из земље и иностранства који ће узети учешће на овогодишњем Сајму. Поред представљања привредних и организационих потенцијала, градови и општине ће имати прилику да размене искуства и представе добре праксе у раду локалних власти.

Такође, на Сајму ће бити организовани округли столови, панели и тематски догађаји, који ће у отвореном дијалогу омогућити размену мишљења, доношење предлога и излагање конкретних иницијатива представницима Владе Републике Србије и ресорних министарстава, Сталној конференцији градова и општина и донаторским организацијама које су активне на територији Републике Србије.Представници општине Сокобања - одељења за привреду и локални економски развој  и ове године ће бити присутни на овој манифестацији са новим промотивним материјалима и новим визуелним идентитетом под слоганом "Сокобања - здраво место за здраве инвестиције".

Teaser AquaPark Sokobanja
Брошура: Зелено срце Србије 2011
Roll-up Aqua Park
Roll-up Investicije
Плакат Аква Парк
Плакат инвестиције

  

ddd