Јавна расправа - Одлуке СО Сокобања за 2013. годину

Обавештавају се грађани општине Сокобања да се заказује јавна расправа  за 18. 12. 2012. године (уторак), која ће се одржати у великој сали Скупштине општине Сокобања (изнад ватрогасног) са почетком у 15, 30 часова, ради консултовања око утврђивања радних верзија Одлука које ће бити предмет усвајања на седници Скупштине општине Сокобања у децембру месецу и то:
-радна верзија Одлуке о буџету општине Сокобања за 2013 годину;
-радна верзија Одлуке о изменама и допунама Одлуке о локалним комуналним таксама за територију општине Сокобања;
-радна верзија Одлуке о локалним комуналним таксама за територију општине Сокобања; -радна верзија Одлуке о вредности бода за обрачун накнаде грађевинског земљишта за 2013 годину;
-радна верзија Одлуке о одређивању почетне цене за давање у закуп локација за постављање мањих монтажних објеката;
-радна верзија Одлуке о измени Одлуке о давању у закуп пословног простора на територији општине Сокобања;
-радна верзија Одлуке о измени Одлуке о посебној накнади за заштиту и унапређење животне средине на територији општине Сокобања;
Све радне верзије поменутих одлука објављене су на сајту општине Сокобања www. opstinasokobanja.com (могу се преузети на линку ОВДЕ) и истакнуте су на огласној табли Општинске управе општине Сокобања, у згради Скупштине општине Сокобања.
Заинтересовани могу извршити увид у радне верзије и дати своје сугестије у писаној форми до 17. 12. 2012. године, преко писарнице Општинске управе општине Сокобања, послати е-mail на: info@opstinasokobanja.com, или на јавној расправи.
Све сугестије и предлоге разматраће Комисија за буџет и финасије Скупштине општине Сокобања и Општинско веће општине Сокобања.
Позивају се сви заинтересовани грађани, представници удружења грађана и средстава јавног информисања да учествују у јавној расправи.
ddd