34. Meђународни сајам туризма у Београду


Општина Сокобања ове године организује  наступ на највећој сајамској туристичкој манифестацији у региону – Међународном сајму туризма у Београду - у оквиру Програма “Exchange 3” који финансира Европска Унија под слоганом „Сокобања – здраво место за здраве инвестиције“.

За време трајања Сајма, од 23. до 26. фебруара 2012. године, на штанду у хали 4 , представници Канцеларије за локални економски развој, Организације за туризам, културу и спорт као и туристичке привреде општине Сокобања презентоваће нове садржаје у туристичкој понуди општине Сокобања. Такође, биће презентован и нови водено-забавни комплекс „Аквапарк Сокобања“, чија је изградња завршена у октобру 2011. године.

Наступ на Сајму ће бити искоришћен да се кроз нови штампани промотивни материјал, представе туристички садржаји општине Сокобања прилагођени појединим групама туриста: љубитељима добре хране и забаве (Каталог угоститељске понуде), љубитељима природе и планинарења (Пешачки пут Е4-9 Ртањ), затим Каталог приватног смештаја и Каталог туристичке понуде општине Сокобања на српском и енглеском језику.   


Поменуте брошуре у ПДФ формату могу се преузети на линковима на дну ове стране.  Такође, на сајму ће ширем аудиторијуму бити презентовани и тематски промо видео спотови под заједничким слоганом „Ми чинимо све за ваш савршен одмор“. Средства за израду брошура и видео спотова обезбедила је Канцеларија за локални економски развој општине Сокобања и резултат су сарадње Канцеларије са туристичком привредом Сокобање, удружењима грађана као и са Организацијом за туризам, културу и спорт општине Сокобања.

Брошуре у ПДФ формату:
1. Каталог приватног смештаја
2. Каталог угоститељске понуде
3. Пешачки пут Е4-9 Ртањ
4. Каталог Сокобања српски
5. Каталог Сокобања енглески 
ddd