Завршена акција „Бирамо најбоље”: Проглашени победници за ову годину

ttt

Проглашењем најбољих од маја до септембра, у осам категорија, завршена је овгодишња акција „Бирамо најбоље”. Најпре су захвалнице добили најуспешнији у септембру месецу.

Најбоља туристичка агенција претходног месеца била „Моги турс”, најбољи станодавац је Нина Марковић из Сокобање, најбољи угоститељски објекат је пицерија „Амам С”, најлепше двориште је власништво Младена Миљковића из Сокобање. Најбољи гост у септембру била је Биљана Срданов из Београда, најбољи туристички радник је Сања Остојић запослена у спа центру „Натали Спа”. У категорији удружење или појединац који доприноси развоју туризма признање је додељено КУД-у „Соко” из Сокобање и у новој категорији, најбољи предузетник признање је додељено фотографској радњи „Фото-Голд”.

А они који су ове године били најуспешнији имаће прилике да оду на дводневно студијско путовање, у организацији Туристичке организације Сокобања. Према одлуци стручне комисије, најуспешнија туристичка агенција у 2019. години је Т.А. „ДМ”, најбољи станодавац је Иван Живковић, власник „Апартмана Рада” из Сокобање, најбољи угоститељски објекат је ресторан „Жупан”, најлепше двориште је власништво Младена Миљковића у категорији најбољи предузетник признање је отишло мануфактури „Б-арт” из Сокобање, најбољи гост је Зорка Даскаловић из Београда, најбољи угоститељски радник је Сања Остојић, а за појединца који је највише допринео развоју туризма у 2019. години признање је додељено Вањи Грбићу, бившем репрезентативцу у одбојци.

Циљ акције „Бирамо најбоље” је унапређење сарадње са носиоцима туристичке понуде и мотивисање организација и појединаца чиме се подиже и ниво квалитета туристичких и угоститељских услуга Сокобање.

http://sokobanjapress.com/zavrsena-akcija-biramo-najbolje-proglaseni-pobednici-za-ovu-godinu/

ddd